055-3238555 info@expoprotect.nl Apeldoorn 24/7 online

Audio/video

Audio / Video 

Steeds meer boodschappen worden digitaal getoond. Of het nu gaat om de maatregelen te tonen tegen Covid-19 of om narrow casting in een winkelruimte, je eigen professionele achtergrond thuis in home office, of speciale aankondigingen in je bedrijfsruimte. Je bent flexibel om je presentatie eenvoudig en snel te veranderen.

Voorkom beelden met storing of plotseling gaten in het beeld die kunnen ontstaan met virtuele achtergronden. Met green screen maak je je eigen professionele home office ruimte thuis. En als we straks weer naar evenementen en vakbeurzen mogen, neem je het met een geprint doek mee. Je ideale mobiele presentatiesysteem!

Videokiosken zijn ideaal in gebruik. Deze staan op verschillende plaatsen maar via het netwerk bedien je ze vanuit je bureaustoel. Snel een nieuwe aanbieding of nieuwe Covid-19 maatregel tonen? Uploaden en done!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste producten? Volg ons dan op Linkedin (link) of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief (contact). We zenden deze niet wekelijks, maar alleen als we echt iets te melden hebben. No worries!

Bekijk ook ons blogs of bel ons op 055-3238555