Wij weten dat desinfectiestandaards de behoefte van deze tijd zijn. Wij beschouwen ze alleen om jezelf veilig te houden en om het desinfecteren van huizen, kantoren, winkelcentra, ziekenhuizen, leerinstituten of restaurants gemakkelijk te maken. Naast het basisgebruik zijn deze desinfectiestandaards een goede manier om uw merk te promoten. Toch vraagt u zich af hoe een ontsmettingsstand een verschil zou maken voor uw merkbenadering? Maak u geen zorgen, wij vertellen u over alle branding mogelijkheden die komen kijken bij de aanschaf van een ontsmettingsstand. Maar laat ons u eerst snel door de soorten ontsmettingsstandaards loodsen en hoe u er de beste branding-mogelijkheid uit kunt halen. In principe zijn er drie soorten handreinigingsstandaards.

Vrijstaande desinfectiestandaards

Dit is een stand-alone desinfectiesstandaard die geen steun nodig heeft om het te laten staan. Wordt geleverd met een sterke basis zodat het stevig geplaatst kan worden.

Wandbevestigde ontsmettingsstandaards – Deze ontsmettingsstandaards worden aan de muur bevestigd en zijn compact. U kunt een wandbevestigingsstation gebruiken wanneer u het vloeroppervlak niet met een vrijstaand ontsmettingsstation wilt onderbrengen.

Desktop- of tafeldesinfectiestands – Voor deze types moet u een soort tafelblad of bureaudisplay plaatsen. U kunt desinfectiestands op uw werktafel of op de opbergrekken in de buurt van en rond drukbezochte plaatsen plaatsen plaatsen.

Als u nu weet wat voor soort ontsmettingsstandaards u nodig hebt, kunt u eenvoudig uitzoeken wat voor soort ontsmettingsstandaards u nodig hebt op uw kantoor of thuis. Al deze ontsmettingsstandaards zijn voorzien van een branding-mogelijkheid.

Hoe?

Als u kiest voor een vrijstaande of aanrakingsloze handreinigerautomaat, kies dan de automaat met branding mogelijkheid, die een frame of ruimte boven de automaat heeft om uw reclame of merkboodschap te plaatsen. Wanneer u een kader hebt dat gewijd is aan branding (net als deze!) kunt u uw hygiëne-initiatief naar een ander niveau tillen. U kunt eenvoudigweg gaan met hygiëne- of veiligheidsslogans die mensen aanmoedigen om hun handen te ontsmetten en hun omgeving te beschermen tegen het virus. Dit dient het belangrijkste doel van het installeren van desinfectiestations en ook uw merk wordt gepromoot.

Wanneer u overweegt om een desinfectiestation aan de muur te plaatsen, moet u twee dingen in gedachten houden: 1. De installatie van een desinfectiestation voor de muur. 1. Een stevige constructie die stevig aan de muur kan worden bevestigd, uiteraard omdat u niet wilt dat de standaard steeds op de grond valt of loshangt. 2. 2. Een beetje ruimte rond de houder om uw merkboodschap af te drukken. Als de muurbevestigingsstandaard niet veel ruimte heeft om te adverteren, kunt u het logo van uw merk laten bedrukken, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt.

Als u hebt besloten om door te gaan met een eenvoudige desinfectiestandaard die perfect op uw bureau past, koop dan een stand die een slanke maar toch zware en robuuste basis heeft. Een sterk voetstuk laat niet veel beweging toe en voorkomt dat het op de tafel wegglijdt. Ook zou u zo’n ontsmettingshouder moeten vinden die u de ruimte geeft om uw boodschap af te drukken of uw merklogo erop te plakken. U kunt ook een boodschap ophangen voor mensen die naar uw bureau komen en hen eraan herinneren dat ze hun handen moeten ontsmetten voordat ze iets op tafel aanraken.

Deze basis handdesinfecteermiddelen staan bij elkaar op de juiste plaatsen op uw werk, zoals high-touch of drukbezochte ruimtes, gemeenschappelijke ruimten, ingangen en uitgangen, en kunnen ideale desinfectiestation voor u creëren om de veeleisende verandering die deze pandemie met zich meebrengt, te kunnen doorvoeren.