De luchtreinigers die op onze Expo Protect website staan zuiveren de lucht door gebruik te maken van UV-C licht. Dit licht kan virussen en bacteriën doden die in de lucht zweven. Het zorgt ervoor dat de moleculaire verbindingen van organische moleculen zoals DNA worden vernietigd.

Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het desinfecteren van gereedschap voor chirurgen.

Is UV-C ook geheel ongevaarlijk voor de mens. Dat niet. Maar dan alleen als je eraan blootgesteld kunt worden. Dus in een afgesloten omgeving, in onze producten bijvoorbeeld, niet. Daarin is de vergelijking dus vrij goed te maken als met blootstelling aan zonlicht. Doe je dit onbeschermd heb je ook een verhoogde kans op allerlei aandoeningen.

Wij kunnen nu doorslaggevende veiligheidsoplossingen leveren voor de uitdagingen van onze tijd. Gedecentraliseerde pandemiebeveiliging die gemakkelijk achteraf kan worden ingebouwd dankzij de ervaring van 20 jaar desinfectie van de binnenlucht.

De ruimteluchtdesinfectie werkt zonder uitzondering in alle ruimtes. Met deze techniek dekt u betrouwbaar temperatuur bereiken van -10 ° C tot + 50 ° C af. Zelfs een luchtvochtigheid tot 95% heeft geen invloed op de desinfectie van de binnenlucht.

In tal van uiteenlopende ruimtes vinden onze producten hun weg. Of het nu gaat om sauna of muziekclub, klaslokalen of collegezalen, werkplek en vergaderruimte, kinderdagverblijf of wachtkamer, café of restaurant of winkel.

Wat zijn de voordelen van UV-C luchtzuivering / desinfectie?

  • Gebruik van beproefde technologieën voor lucht- en waterdesinfectie met een garantie op effectiviteit
  • Betrouwbare en snelle desinfectie van de kamerlucht
  • Geen effecten op de geur en smaak van de lucht
  • Uitsluiting van elke milieuverontreiniging, aangezien deze puur biofysisch is
  • Uitschakeling van zelfs chemisch resistente pathogenen
  • De ruimtebesparende en integreerbare apparaten vergen zeer weinig onderhoud
  • Jarenlang beproefd bij de productie van voedingsmiddelen en in openbare gezondheidsinstellingen die afhankelijk zijn van steriliteit, zoals ziekenhuizen, operatiekamers en medische praktijken.
  • Geen gevaarlijke opslag van ziektekiemen en geen concentratie in HEPA-filters
  • SAFETYSPACE-technologieën doden alle ziektekiemen en virussen betrouwbaar en in realtime met hoog gedoseerde UVC-luchtdesinfectiesystemen.
  • En het werkt ongeacht de vochtigheid en kamertemperatuur (-10 ° C tot + 50 ° C en tot 95% luchtvochtigheid).

Gerelateerde links:

Desinfectie zuil goedkoper als losse pompjes ?
Informatie en routing artikelen.