055-3238555 info@expoprotect.nl Apeldoorn 24/7 online

Supersanitizer

De Expo Protect Supersanitizer

De Supersanitizer is de oplossing voor het aanbieden van desinfectie vloeistof. Je bespaart veel tijd en kosten met deze desinfectiezuil.

De jerrycan plaats je in deze display achter een afsluitbare klep. Vijf liter vloeistof staat garant voor 16.000 doseringen. Wil je zien hoeveel je daarmee bespaart? Lees dan verder onder onze aanbiedingen of plan gelijk een online demo.

Besparingen bij een verbruik van 2000 en 7000 doseringen per week, vergeleken met standaard gebruikte verpakkingen

Op dit moment zijn er nog weinig goede oplossingen voor het aanbieden van desinfectiegel of desinfectievloeistof zonder dat je je continu zorgen moet maken over de beschikbaarheid ervan. Met de huidige verpakkingen van 200-500 ml, probeer je in ieder geval een oplossing aan te bieden bij de entree.

En dat vraagt om een efficiënte oplossing: de Supersanitizer. Een hoog volume desinfectie display. Contactloze handreiniging waar veel mensen je kantoor, winkelpand of beursstand op evenementen als beurzen en congressen bezoeker.

Met 16000 doseringen uit één verpakking (5 liter jerrycan) hoef je je niet meer een paar keer per dag zorgen te maken of er bij de entree nog voldoende handreinigingsvloeistof of -gel aanwezig is.

Bekijk ook ons blog of bel ons op 055-3238555